Toimialaluokitus 1988

1112 Lihanjalostus

4","01","Makkara ja sen kaltaiset lihasta, eläimenosista tai verestä valmistetut 4","02","tuotteet sekä suoleen tms. kuoreen laitetut jauhetusta tai paloitellusta 4","03","lihasta valmistetut erikoisvalmisteet. Lihan paloittelu. 4","04"," 4","05","Makkaroiden säilöntä, savustus ja suolien puhdistus. Makkaraa sisältävien 4","06","tuotteiden valmistus. 4","07"," 4","08","Lihatuotteiden ja lihaa sisältävien tuotteiden valmistus, säilöntä, 4","09","suolaus, savustus, pakastus ja kuivaus: lihapiirakoiden, lihaa sisältävien 4","10","keittojen, lihasalaattien, -laatikoiden ja muiden lihaeinesten valmistus. 4","11"," 4","12","Ihmisravinnoksi kelpaavien karjanrasvojen puhdistus ja valmistus. 4","13"," 4","14","Tähän ei kuulu: 4","15"," 4","16","Meren eliöiden rasvojen puhdistus kuuluu luokkaan 1116. [1]


...