Toimialaluokitus 1988

1114 Kalatuotteiden valmistus

4","01","Kalojen, rapujen ja muiden meren eliöiden suolaus, kuivaus, savustus, 4","02","säilöntä ja pakastus. Keitetyn tai muuten kypsennetyn kalan tuotanto. 4","03","Tuoreiden jäähdytettyjen tai jäädytettyjen kalafileiden tai mädin 4","04","valmistus, myös kaviaari. Paloitellun tai jauhetun jäädytetyn kalan 4","05","tuotanto. 4","06"," 4","07","Kalaa sisältävien ruokien valmistus: kalajauhe, kalakukot, kalaa 4","08","sisältävät keitot, kalasalaatit ja -laatikot. 4","09"," 4","10","Tähän ei kuulu: 4","11"," 4","12","Kalastusaluksilla suoritettava jalostus kuuluu luokkaan 0211 Kalastus. 4","13"," 4","14","Öljyjen valmistus kaloista ja muista meren eliöistä kuuluu luokkaan 1116. 4","15"," 4","16","Rehuksi aiotun kalajauheen valmistus kuuluu luokkaan 1190. [1]


...