Toimialaluokitus 1988

1180 Tärkkelyksen valmistus

4","01","Tärkkelyksen valmistus viljasta, perunoista tai muista kasviksista. 4","02","Rypälesokerin, tärkkelyssiirapin, keinotekoisen hunajan ja karamellin 4","03","valmistus. Gluteenin valmistus. Tärkkelyksestä valmistetut tapiokasuurimot 4","04","ja vastaavat. Inuliinin valmistus. 4","05"," 4","06","Tähän ei kuulu: 4","07"," 4","08","Sokeritehtaiden valmistaman ruokosokerin valmistus kuuluu luokkaan 1151. 4","09"," 4","10","Puhdistamojen tuottaman sokerin valmistus kuuluu luokkaan 1152. 4","11"," 4","12","Laktoosin valmistus kuuluu luokkaan 1121. 4","13"," 4","14","Perunajauhon valmistus kuuluu luokkaan 1113. 4","15"," 4","16","Viljan jauhatus kuuluu luokkaan 1130. 4","17"," 4","18","Sokerisiirapin valmistus kuuluu luokkaan 1151 tai 1152. [1]


...