Toimialaluokitus 1995 (tarkistettu 24.06.1999)

15120 Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely

Siipikarjan teurastaminen.

Siipikarjan tuoreen, jäähdytetyn tai jäädytetyn jalostamattoman lihan tuotanto kokonaisena tai paloina.

Tähän luokkaan kuuluu myös kanien ja sen kaltaisten eläinten teurastaminen sekä jalostamattoman lihan tuotanto.

Höyhenten ja untuvien tuotanto.
[1]

Tähän ei kuulu

Erillinen palkkiotyönä tehty lihan pakkaaminen kuuluu luokkaan 74820, ja tukkukaupan suorittama lihan pakkaaminen omaan laskuun kuuluu luokkaan 51320. [1]

Hakusana

  • höyhenien tuotanto (teurastuksen yhteydessä)
  • jalostamattoman (siipikarjan) lihan tuotanto
  • kanien ja sen kaltaisten eläinten teurastus
  • kanojen teurastus
  • lihan (kanien yms, jalostamattoman) tuotanto
  • lihan (siipikarjan, jalostamattoman) tuotanto
  • siipikarjan teurastus
  • teurastus (siipikarjan)
  • untuvien tuotanto (teurastuksen yhteydessä)

...