Toimialaluokitus 1995 (tarkistettu 24.06.1999)

15620 Tärkkelyksen valmistus

Tärkkelyksen valmistus viljasta, perunoista tai muista kasviksista. Rypälesokerin, tärkkelyssiirapin, keinotekoisen hunajan ja karamellin valmistus. Gluteenin valmistus. Tärkkelyksestä valmistetut tapiokasuurimot ja vastaavat. Inuliinin valmistus.
[1]

Tähän ei kuulu

Sokeritehtaiden ruokosokerin valmistus ja puhdistamojen tuottaman sokerin valmistus kuuluvat luokkaan 15830.

Laktoosin valmistus kuuluu luokkaan 15510.

Perunasta valmistetun jauhon tuotanto kuuluu luokkaan 15310.

Viljan jauhatus kuuluu luokkaan 15610. [1]

Hakusana

  • gluteenin valmistus
  • hunajan (keinotekoisen) valmistus
  • inuliinin valmistus
  • karamellin (massan) valmistus
  • keinotekoisen hunajan valmistus
  • rypälesokerin valmistus
  • siirapin (tärkkelys-) valmistus
  • sokerin (rypäle-) valmistus
  • sokerin valmistus tärkkelyksestä
  • tapiokasuurimoiden valmistus tärkkelyksestä
  • tärkkelyksen valmistus viljasta tai perunoista
  • tärkkelyssiirapin valmistus
  • vehnägluteenin valmistus

...