Toimialaluokitus 2008
10710
Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus
[1]
Sisältää
- tuoreiden leipomotuotteiden valmistus:
-- leivät ja sämpylät
-- leivonnaiset, kuten pullat, kakut, leivokset, tortut [1]
Sisältää myös
- kaupan yhteydessä toimivassa leipomon omassa paistopisteessä tapahtuva leipomotuotteiden paistaminen [1]
Tähän ei kuulu
- kuivien leipomotuotteiden valmistus (10720)
- gluteenittoman leivän ja muiden gluteenittomien leipomotuotteiden valmistus (10860)
- makaronin, nuudelien, kuskusin ja vastaavien tuotteiden valmistus (10730)
- karjalanpiirakoiden, lihapiirakoiden ja pasteijoiden valmistus (10850) [1]
Hakusana
- kääretorttujen valmistus
- leipomot
- leivonnaisten (tuoreiden) valmistus
- leivosten valmistus
- leivän (pehmeän ruokaleivän) valmistus
- leivän valmistus
- pehmeän ruokaleivän valmistus
- sämpylöiden valmistus
- torttujen valmistus
- tuoreiden kakkujen valmistus
- tuoreiden leivonnaisten valmistus
- täytekakkujen valmistus
- paistopiste marketeissa (leipomon ylläpitämä)
...