Toimialaluokitus 1995 (tarkistettu 24.06.1999)

15810 Pehmeän leivän ja tuoreiden leivonnaisten valmistus

Pehmeän leivän ja sämpylöiden valmistus. Tuoreiden leivonnaisten kuten kakkujen, leivosten, piirakoiden, torttujen yms. valmistus. Myös näiden leipomotuotteiden valmistus, vaikka ne myytäisiin leipomon yhteydessä olevassa myymälässä.
[1]

Tähän ei kuulu

Säilyvien leivonnaisten valmistus kuuluu luokkaan 15820.

Ruokaleipä-, piparkakku- ja voitaikinoiden valmistus kuuluu luokkaan 15610.

Kuivien, tuoreiden tai keitettyjen jauhovalmisteisten tahnojen valmistus kuuluu luokkaan 15850.

Konditoria-kahvilat kuuluvat luokkaan 55400. [1]

Hakusana

  • kakkujen valmistus
  • leipomot
  • leivonnaisten (tuoreiden) valmistus
  • leivosten valmistus
  • leivän (pehmeän ruokaleivän) valmistus
  • pehmeän ruokaleivän valmistus
  • piirakoiden (ei lihapiirakoiden) valmistus
  • sämpylöiden valmistus
  • torttujen valmistus

...