Ajankohtaista

Uutiset

3.12.2021 Kuka suojelee maaperäämme?

Maailman maaperästä kolmasosan tila on heikentynyt. Sunnuntaina vietetään kansainvälistä maaperäpäivää, jonka tavoitteena on kannustaa suojelemaan ja parantamaan ehtyneiden maapohjien tilaa. Suomessa maaperän ja pintavesien suojeluun jaettiin vuonna 2019 tukia 221 miljoonaa euroa. (Tieto&trendit)

3.12.2021 Joukkoviestintämarkkinat supistuivat 3 prosenttia koronavuonna 2020

Joukkoviestintämarkkinoiden arvo supistui 3,1 prosenttia ja oli 3,8 miljardia euroa vuonna 2020. Televisiotoiminta, sisältäen tilausvideopalvelut, ja äänitemyynti kasvoivat kuitenkin hieman ja internetmainonta jopa 15 prosenttia.

2.12.2021 Tilastojen klassikko yhteiskunnan muutoksessa mukana

Juuri ilmestynyt Suomen tilastollinen vuosikirja 2021 on laaja tilastojen kokoomateos Suomesta ja suomalaisesta yhteiskunnasta. Vuosikirja antaa kokonaiskuvan paitsi viime vuoden, myös vuosikymmenten kehityksestä. 

Lisää uutisia

Asiantuntijoita teemoittain

Kaipaatko haastateltavaa tai puhujaa seminaariin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

PÄRE-tietojärjestelmää uudistetaan

Hankkeen tavoitteena on vastata ilmastonmuutoksen, kiertotalouden ja energiamurroksen tuomiin tietotarpeisiin.

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&Trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 6-12.12.2021

Seuraa tilastojulkistuksia RSS-syötteiden avulla

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 3.12.2021