Toimialaluokitus 1995 (tarkistettu 24.06.1999)
55520
Ateriapalvelu
Ruoka-annosten ja juomien valmistus ja annostus suurkeittiöissä tai vastaavissa tiloissa muualla (esim. ruokaloissa tai lentokoneissa) tapahtuvaa kulutusta varten.
Juhlapalvelu (catering-palvelu, pitopalvelu).
Ateriapalveluliikkeen tarjoilutoiminta.
Kolikoilla toimivien ruoka-annosautomaattien ja kahviautomaattien ylläpito. Tällaisen toiminnan harjoittaja saattaa pitää yllä useita tällaisia automaatteja useassa eri paikassa.
[1]
Tähän ei kuulu
Varsinaisen elintarviketeollisuuden yhteydessä tapahtuva ruoka-annosten valmistus välitöntäkin kulutusta varten kuuluu teollisuuden luokkaan 15.
Virvokeautomaattien ylläpito kuuluu luokkaan 52630. [1]
Hakusana
- ateriapalvelu
- automaattimyynti (kahvi, ruoka)
- cateringtoiminta
- juhlapalvelu
- kahviautomaattien pitäminen
- noutopizza
- pitopalvelu
- pizzataksit
- ruoka-annosautomaattien pitäminen
- suurkeittiöt
- take away -pizzeria
...