Toimialaluokitus 1995 (tarkistettu 24.06.1999)

55520 Ateriapalvelu

Ruoka-annosten ja juomien valmistus ja annostus suurkeittiöissä tai vastaavissa tiloissa muualla (esim. ruokaloissa tai lentokoneissa) tapahtuvaa kulutusta varten.

Juhlapalvelu (catering-palvelu, pitopalvelu).

Ateriapalveluliikkeen tarjoilutoiminta.

Kolikoilla toimivien ruoka-annosautomaattien ja kahviautomaattien ylläpito. Tällaisen toiminnan harjoittaja saattaa pitää yllä useita tällaisia automaatteja useassa eri paikassa.
[1]

Tähän ei kuulu

Varsinaisen elintarviketeollisuuden yhteydessä tapahtuva ruoka-annosten valmistus välitöntäkin kulutusta varten kuuluu teollisuuden luokkaan 15.

Virvokeautomaattien ylläpito kuuluu luokkaan 52630. [1]

Hakusana

  • ateriapalvelu
  • automaattimyynti (kahvi, ruoka)
  • cateringtoiminta
  • juhlapalvelu
  • kahviautomaattien pitäminen
  • noutopizza
  • pitopalvelu
  • pizzataksit
  • ruoka-annosautomaattien pitäminen
  • suurkeittiöt
  • take away -pizzeria

...