Toimialaluokitus 2002

15200 Kalan ja kalatuotteiden jalostus ja säilöntä

Kalojen, rapujen ja muiden meren eliöiden suolaus, kuivaus, savustus, säilöntä ja pakastus. Keitetyn tai muuten kypsennetyn kalan tuotanto. Tuoreiden jäähdytettyjen tai jäädytettyjen kalafileiden tai mädin valmistus, myös kaviaari. Paloitellun tai jauhetun jäädytetyn kalan tuotanto.

Kalaa sisältävien ruokien valmistus: kalakukot, kalasalaatit ja -laatikot sekä muut kalaeinekset ja -säilykkeet.

Kalajauhon tuotanto rehuksi.

Yksinomaan kalan jalostusta ja säilöntää suorittavien alusten toiminta.
[1]

Tähän ei kuulu

- sekä kalastusta että kalan jalostusta tai säilöntää suorittavien kalastusalusten toiminta (05010)
- öljyjen valmistus kaloista ja muista meren eliöistä (15410)
- kalaa sisältävien keittojen ja liemien valmistus (15890) [1]

Hakusana

  • kalajauhon (ei rehuksi aiotun) valmistus
  • kalajauhon (rehuksi aiotun) valmistus
  • eineskeittiöt (kala)
  • einestuotteiden (kala) valmistus
  • jauhetun jäädytetyn kalan valmistus
  • kalaeinesten valmistus
  • kalafileiden valmistus, jäähdytys ja jäädytys
  • kalajauhorehujen valmistus
  • kalakukkojen valmistus
  • kalan savustamot
  • kalaruokien (ei keittojen) valmistus
  • kalasäilykkeiden valmistus
  • kalatuotteiden valmistus
  • kalauutteiden valmistus
  • kalojen suolaus, kuivaus, savustus, säilöntä ja pakastus
  • kaviaarin valmistus
  • meren eliöiden suolaus, savustus, säilöntä ja pakastus
  • mädin (myös kaviaarin) valmistus
  • paloitellun jäädytetyn kalan valmistus
  • rapujen säilöntä ja pakastus
  • savustamo (kala)
  • äyriäisuutteiden valmistus

...