Toimialaluokitus 2002

15620 Tärkkelyksen ja tärkkelystuotteiden valmistus

Tärkkelyksen valmistus riisistä, maissista, ohrasta (ohrakas), perunoista (tärkkelyspitoinen, tavallinen perunajauho) jne. Maissin märkäjauhatus. Rypälesokerin (glukoosin), tärkkelyssiirapin, maltoosin, keinotekoisen hunajan ja karamellin valmistus. Tärkkelyksestä valmistetut tapiokasuurimot ja vastaavat. Gluteenin valmistus. Inuliinin valmistus. Maissiöljyn valmistus.
[1]

Tähän ei kuulu

- sokeritehtaiden ruokosokerin valmistus ja puhdistamojen tuottaman sokerin valmistus (15830)
- laktoosin valmistus (15510)
- perunasta valmistetun jauhon tuotanto (15310)
- viljan jauhatus (15610) [1]

Hakusana

  • maissiöljyn valmistus
  • maltoosin valmistus
  • perunajauhon valmistus
  • gluteenin valmistus
  • hunajan (keinotekoisen) valmistus
  • inuliinin valmistus
  • karamellin (massan) valmistus
  • keinotekoisen hunajan valmistus
  • rypälesokerin valmistus
  • siirapin (tärkkelys-) valmistus
  • sokerin (rypäle-) valmistus
  • sokerin valmistus tärkkelyksestä
  • tapiokasuurimoiden valmistus tärkkelyksestä
  • tärkkelyksen valmistus viljasta tai perunoista
  • tärkkelyssiirapin valmistus
  • vehnägluteenin valmistus

...