Toimialaluokitus 2002

15810 Pehmeän leivän ja tuoreiden leivonnaisten valmistus

Pehmeän leivän ja sämpylöiden valmistus. Tuoreiden leivonnaisten, kuten kakkujen, leivosten, piirakoiden, torttujen yms. valmistus. Myös näiden leipomotuotteiden valmistus, vaikka ne myytäisiin leipomon yhteydessä olevassa myymälässä.
[1]

Tähän ei kuulu

- säilyvien leivonnaisten valmistus (15820)
- ruokaleipä-, piparkakku- ja voitaikinoiden valmistus (15610)
- gluteenittoman leivän valmistus (15880)
- kuivien, tuoreiden tai keitettyjen jauhovalmisteisten tahnojen (makaronivalmisteet) valmistus (15850)
- konditoria-kahvilat (55402)
- esivalmistettujen leipien yms. paistaminen vähittäiskauppojen yhteydessä luokitellaan a.o. vähittäiskaupan toimialaan. [1]

Hakusana

  • kakkujen valmistus
  • leipomot
  • leivonnaisten (tuoreiden) valmistus
  • leivosten valmistus
  • leivän (pehmeän ruokaleivän) valmistus
  • pehmeän ruokaleivän valmistus
  • piirakoiden (ei liha-) valmistus
  • sämpylöiden valmistus
  • torttujen valmistus

...