Toimialaluokitus 2002

15890 Muiden elintarvikkeiden valmistus

Keittojen ja liemien valmistus: nestemäiset, jähmeät ja jauheet, myös jäädytetyt ja esim. liemikuutiot.

Kanan- ja linnunmunien jalostus, kuorineen tai ilman. Tuoreiden, kuivattujen tai muuten säilöttyjen munankeltuaisten ja -valkuaisten tuotanto.

Hiivan, mämmin ja muiden muualle kuulumattomien elintarvikkeiden valmistus.

Jään valmistus. [1]

Hakusana

  • kananmunien jalostus
  • linnunmunien jalostus
  • pakastettujen keittojen valmistus
  • elintarvikkeiden lisäaineiden valmistus
  • hiivan valmistus
  • jauheiden (kuivien keitto-) valmistus
  • jään valmistus
  • jäätelöjauheen valmistus
  • kalakeittojen ja -liemien valmistus
  • keittojauheiden (kuivien) valmistus
  • keittojen valmistus
  • liemikuutioiden valmistus
  • lihakeittojen ja -liemien valmistus
  • luontaisenkaltaisten aromien valmistus
  • munankeltuaisten ja -valkuaisten tuotanto
  • mämmin valmistus

...