Toimialaluokitus 2002
15890
Muiden elintarvikkeiden valmistus
Keittojen ja liemien valmistus: nestemäiset, jähmeät ja jauheet, myös jäädytetyt ja esim. liemikuutiot.
Kanan- ja linnunmunien jalostus, kuorineen tai ilman. Tuoreiden, kuivattujen tai muuten säilöttyjen munankeltuaisten ja -valkuaisten tuotanto.
Hiivan, mämmin ja muiden muualle kuulumattomien elintarvikkeiden valmistus.
Jään valmistus. [1]
Hakusana
- kananmunien jalostus
- linnunmunien jalostus
- pakastettujen keittojen valmistus
- elintarvikkeiden lisäaineiden valmistus
- hiivan valmistus
- jauheiden (kuivien keitto-) valmistus
- jään valmistus
- jäätelöjauheen valmistus
- kalakeittojen ja -liemien valmistus
- keittojauheiden (kuivien) valmistus
- keittojen valmistus
- liemikuutioiden valmistus
- lihakeittojen ja -liemien valmistus
- luontaisenkaltaisten aromien valmistus
- munankeltuaisten ja -valkuaisten tuotanto
- mämmin valmistus
...