Toimialaluokitus 2002

55510 Henkilöstö- ja laitosruokalat

Ravitsemisliikkeiden työpaikoilla, laitoksissa, kouluissa jne. järjestämä ateria- ja muu palvelutoiminta. Henkilöstö- ja laitosruokalatoiminnalle on luonteenomaista aterioiden myynti yleensä alennetuilla hinnoilla selkeästi määritellyille kohderyhmille, kuten työpaikkojen henkilöstölle ja oppilaitosten opiskelijoille. Nämä ravitsemisliikkeet voivat olla valtion tai kuntien omistamia tai yksityisiä.

Tähän luokkaan kuuluvat tehtaiden, toimistojen ja urheilutilojen työpaikkaruokalat, kouluruokalat ja -keittiöt sekä puolustusvoimien ym. henkilökuntaruokalat.
[1]

Tähän ei kuulu

- sairaaloiden, joukko-osastojen yms. yksiköiden itse järjestämä ravitsemistoiminta luokitellaan samaan toimintaan kuin nämä yksiköt
- sotilaskotiyhdistystoiminta (91339) [1]

Hakusana

  • henkilöstöravintolat
  • kanttiinit
  • keskuskeittiö (henkilöstö- tai laitosruokalan)
  • kunnan elintarvikekeskus
  • laitosruokalat
  • ruokalat
  • työpaikkaruokala-kahvila (myös ulkopuolisille)

...