Toimialaluokitus 2002

55520 Ateriapalvelu

Ruoka-annosten ja juomien valmistus ja annostus suurkeittiöissä tai vastaavissa tiloissa sekä niiden hankinta ja toimittaminen muualla (esim. ruokaloissa tai lentokoneissa) tapahtuvaa kulutusta varten lentoyhtiöille, ateriapalveluliikkeille, juhliin ja yritysten edustustilaisuuksiin, häihin, kutsuille ja muihin tilaisuuksiin.

Juhlapalvelu (catering-palvelu, pitopalvelu).

Ateriapalveluliikkeen tarjoilutoiminta.

Kolikoilla toimivien ruoka-annosautomaattien ja kahviautomaattien ylläpito. Tällaisen toiminnan harjoittaja saattaa pitää yllä useita tällaisia automaatteja useassa eri paikassa.
[1]

Tähän ei kuulu

- varsinaisen elintarviketeollisuuden yhteydessä tapahtuva ruoka-annosten valmistus välitöntäkin kulutusta varten (15)
- virvokeautomaattien ylläpito (52630) [1]

Hakusana

  • ateriapalvelu
  • automaattimyynti (kahvi, ruoka)
  • catering-toiminta
  • juhlapalvelu
  • kahviautomaattien pitäminen
  • noutopizza
  • pitopalvelu
  • pizzataksit
  • ruoka-annosautomaattien pitäminen
  • suurkeittiöt
  • take away -pizzeria

...