Tämä tilasto on lakkautettu.

Tilastosta ei enää tuoteta uusia tietoja.

Tämä sivu on arkistoitu.

Tilastokeskus on lopettanut sijoitusrahastojen ja rahastoyhtiöiden tilinpäätöstilaston laadinnan ja julkaisemisen

Tilastokeskus on lopettanut sijoitusrahastojen ja rahastoyhtiöiden tilinpäätöstilaston laadinnan ja julkaisemisen tilastovuodesta 2009 alkaen. Näin ollen Tilastokeskus ei enää julkaise kyseisiä tilinpäätöstietoja tilivuoden 2009 osalta. Sijoitusrahastotilaston tietoja on julkaistu vuosittain tilaston kotisivulla. Tilaston kotisivuilla säilytetään vanhat julkaisut ja aikasarjat.

Finanssivalvonta jatkaa rahastoyhtiöiden tilinpäätöstietojen tiedonkeruutaan ja tietojen julkaisemista myös jatkossa. Finanssivalvonta julkaisee rahastoyhtiöiden tilinpäätöstietoja osoitteessa http://www.finanssivalvonta.fi/fi/Tilastot/Pages/tilinpaatostenavainluvut.aspx. Tiedot julkaistaan vuosittain keväällä Finanssivalvonnan valvonnan alaisten rahastoyhtiöiden tilinpäätösten valmistuttua.

Sijoitusrahastojen tilinpäätöstiedonkeruu siirtyy puolestaan Suomen Pankkiin tilastovuodesta 2009 alkaen. Tiedot kerätään vuosittain Tilastokeskuksen tiedonkeruuta lähes vastaavalla tietosisällöllä. Suomen Pankki tulee julkaisemaan sijoitusrahastojen tilinpäätöstietoja osoitteessa http://www.suomenpankki.fi/fi/tilastot/index.htm.


Päivitetty 30.12.2009

Viittausohje:

Suomen virallinen tilasto (SVT): Sijoitusrahastojen ja rahastoyhtiöiden tilinpäätökset [verkkojulkaisu].
Helsinki: Tilastokeskus [viitattu: 9.12.2023].
Saantitapa: http://www.stat.fi/til/srahy/srahy_2009-12-30_uut_001.html